Disclaimer ByOscar

Algemeen

ByOscar, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77082621, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website ByOscar.nl.
Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig. 
Als je gebruik maakt van de informatie op deze website ben je aan akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

ByOscar streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

ByOscar aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is ByOscar niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

ByOscar heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in life style coaching’ te informeren over de bijdrage die onze diensten  kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leefstijlrelatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

ByOscar kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie. Aan de berichtgevingen die ByOscar publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.
Wanneer je medische indicaties, aandoeningen of ziektes hebt kan ByOscar je vaak begeleiden naar een betere gezondheid en vitaliteit. Als jij of ByOscar het wenselijk of nodig acht zullen we overleggen, en indien nodig samenwerken, met je arts of therapeut. 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer? Of oever informatie op deze website?
Deze kun je e-mailen naar: contact@byOscar.nl