Het e-boek

Hier vind je het e-boek over het verbeteren van je voeding en eetgewoontes.

Gezonde voeding is belangrijk. Als je gezond bent. En zeker als je sport en traint. En als je wilt genezen van een kwaal of als je wilt afvallen is het essentieel.

e-boek over voeding en eetgewoontes

Het e-boek downloaden

Wat goed dat je belangstelling hebt voor het e-boek. Het e-boek geeft je inzichten en praktische tips om gezonder te eten en daardoor fitter te worden. Gezonde voeding is belangrijk. Als je gezond bent. En zeker als je sport en traint.
En als je wilt genezen van een kwaal of als je wilt afvallen is het essentieel.

Schrijf je snel in en ontvang het e-boek! Je zult het met plezier doorlezen. Na het invullen van je gegevens ontvang je een download link! (Psssssstt.. het is gratis!)

eBoek Oscar

voedingsexpert

Een voedingsexpert met levenservaring geeft inzichten en tips in dit e-boek

In de sport leerde ik als jongen al dat voeding bepalend is voor je resultaten, herstel en gezondheid. Omdat ik op hoog niveau judo-wedstrijden deed moest ik sterk en fit zijn en in mijn gewichtsklasse blijven. Dus voeding was belangrijk.

Al sinds mijn vroege jeugd hou ik van koken en nog steeds is het een hobby van me. Belangstelling voor voeding had ik al vroeg en de Universitaire studie Humane Voeding was een logisch vervolg. Sinds ik afgestudeerd ben in de Voedingsleer heb ik vele mensen begeleid met afvallen, herstel na operaties en met sportgerichte voeding.

Informatie over voeding is soms tegenstrijdig of ingewikkeld. Hoe weet je wat waar is?

Over voeding gaan veel verhalen rond en er zijn steeds weer nieuwe diëten, hype’s en middelen. Het is lastig van al die informatie te weten wat waar is en wat onzin is. Daarvoor is vakkennis nodig.

Graag help ik je naar een nieuwe eetstijl die je voor de rest van je leven bij je past.

Die gezonde eetstijl stemmen we af bij jouw leven, eetvoorkeuren en doelen. En als je jouw doelen ermee bereikt hebt passen we het aan zodat je op het juiste gewicht blijft met de goede vitaliteit.