Met Oscar zette ik mijn angst voor faillissement om in een verbindende kracht.

Geert ByOscar

De ommekeer

Mijn angst, dat het familiebedrijf onder mijn leiding failliet zou gaan, maakte me een strakke en dominante leidinggevende. Door de gesprekken met Oscar die begripsvol doorvroeg en me de spiegel voorhield kwam ik daar achter. Ik had me dat niet gerealiseerd. Ik wilde leidinggeven zoals ik mijn vader het had zien doen. Door de coaching van Oscar met het Get Happy programma zag ik in dat die stijl niet bij me past. Ik zag mijn angst en zachte stijl van leidinggeven als zwaktes. Toen ik dat zei viel Oscar stil. “Meen je dat? Ik zie het juist als heel sterke punten”. Oscar Sijtsma liet me zien hoe ik mijn angst kon vertalen naar een krachtige vorm van betrokkenheid en hoe ik deze kon gebruiken. Wow!

In verder gesprekken leerde ik mijn belemmeringen en onzekerheden onder ogen zien. En ze te gebruiken als raadgever en als instrumenten om op mijn eigen authentieke manier dit mooi bedrijf te runnen.

Wat ik nu toepas

Ik delegeer meer, ben veel empathischer en heb veel minder ‘gedoe’ (ruzie, verloop, ziekmeldingen, enz). Oscar leerde me ook een reeks van praktische vaardigheden waardoor ik effectiever werd, beter plan en meer focus aanbreng in mijn werk. Door met verantwoordelijkheid te delegeren werk ik minder operationeel, heb meer overzcht en werk minder uren. Ik besteed veel meer tijd vrij aan mijn gezin en mijn familie en vrienden. Met een sterke mindset heb ik focus en geniet meer van het leven.

Geert, 47 jaar CEO bouwbedrijf (300 medewerkers), echtgenoot, 2 zoons

Deel dit bericht

Nog meer blogs!

een afspraak maken met oscar

Mijn afspraak maken

Wil je persoonlijk kennismaken? Dat kan! Laat in het formulier hiernaast even je gegevens achter. Dan krijg je gegarandeerd een antwoord terug.

Heb je andere vragen en/of opmerkingen? Ga dan naar de contact pagina en vul daar het formulier in. Je kunt ook gelijk bellen of e-mailen.