John Reynders, Fitte directeur van 25 Visma bedrijven beschrijft zijn rol als onderste friet in de puntzak!

John Reynders-Thuis-division update en erna mountainbiken

Fitte Baas voor Fit Bedrijf interview 4 - een inspirerende podcast met John Reynders.

Quotes van sportieve veelvraat, gezinsman en area director Benelux Visma Groep

Zakenman John

John Reynders (LinkedIn) werd in 2019 weggekaapt bij Microsoft en is nu Area Director Benelux van Visma. De snelgroeiende en zeer succesvolle Visma groep Benelux bestond in 2018 uit 1 bedrijf met 200 medewerkers en bestaat inmiddels uit ruim 25 bedrijven en ruim 2.500 medewerkers. De Visma bedrijven hebben gemeen hebben dat ze bedrijven en instellingen ondersteunen met slimme cloud bedrijfssoftware in combinatie met expertise en aandacht. Nieuwe overnames zitten in de pijplijn. Groeien zowel autonoom als door overnames om waarde te creëren, voor ondernemers, klanten, medewerkers en aandeelhouders. Dat is een opdracht van John, maar wel vanuit de lange termijn gedachte en de normen van Visma, de familie van ondernemers     .

John Reynders-zakelijk
Jumbo Visma team

Fitte Baas ~ sportieve veelvraat

Als sportman traint John minimaal 3 keer per week vaak meer. Hij heeft daarvoor een super simpel en motiverend systeem dat hij elke morgen ziet bij het tanden poetsen. In zijn werk heeft hij een strakke planning. Dat is noodzakelijk als je verantwoordelijk bent voor 25 Visma bedrijven en ook nieuwe overnames coördineert. Voor individueel sporten werkt een strakke planning niet omdat hij flexibel moet zijn in de agenda. Hoe hij dat doet? Zeer interessant voor drukke ondernemers en zeer inspirerend. Hij vertelt er enthousiast over in de podcast.
Voor zichzelf ziet John voordelen om een fitte baas te zijn in het leiden van zijn portfolio aan taken. Ook voor de sportsponsoring zijn die synergiën er zoals hij in zijn blog schrijft. Het credo van het Jumbo Visma sport team is samen winnen. Dat is ook voor investeerders waardevol en zo zijn er aan alle kanten voordelen. John vertelt hoe ze eraan werken in de Visma bedrijven. Hoe wordt samen winnen ook het credo voor jouw team of bedrijf?

John Reynders-Mudrace DownUnder 2014
John Reynders-mountainbiker en wielrenner
John Reynders Bergklimmen Nepal +6000m

Rollen combineren

Zijn kernpassie is mensen ontwikkelen, zowel op professioneel vlak als op het persoonlijke. Dit geldt voor de directieteams die onder zijn verantwoordelijkheid vallen en ook voor de individuele medewerkers in de bedrijven.
John is getrouwd en trotse vader van 2 tieners. Hij vindt zijn gezin belangrijk en besteedt daar veel tijd aan. Want als vader vindt hij de ontwikkeling van zijn kinderen prioriteit.
Hoe hij die 3 intensieve rollen combineert? Hij bewaakt zijn werk-privé harmonie. In de podcast verwoordt hij het krachtig en to-the-point; zoals hij is.

John Reynders-Thuis-division update en erna mountainbiken

Country call op de laptop
+ gezinsfoto erboven
+ sportkleren aan om te gaan

Enkele markante quotes van John uit het interview:

  • “Ik zie mezelf niet als de baas maar meer als de supporter. Ik beschouw mezelf als de onderste friet in de frietzak die warmte naar boven geeft”
  • Over zijn skiff 8 roeiteam: “De magie leren ontdekken van een team dat in flow is. Een kick die ongeëvenaard is”.
  • Over de work-life balans: “Ik denk meer in termen van harmonie. Ik denk dat er per definitie disbalans is. En harmonie is . . . .”
  • “Ik geloof dat als ik voldoende train en fit ben, dat ik daarmee effectiever op mijn werk ben.” werk – thuis -trainen “Ik zie het als een verbonden systeem.”
  • “De belangrijkste habit is luisteren naar je lichaam. Daar komt die hele harmonie in terug.”
  • “Fysieke en mentale weerbaarheid staat bovenaan de lijst” in de Visma bedrijven.
  • Over partnerships: “Wij leveren echt waarde aan de atleten.” Door onze tech expertise weten we voor elke race precies wat de atleet moet eten. “We optimaliseren elke seconde.”
John Reynders - zakelijke inzichten

In de podcast vertelt John meer over de benefits van een fitte baas, het belang van leren met tiny habits, work-life harmonie, flow in teams en hoe hij medewerkers zonder te bemoederen uitnodigt tot fit gedrag. 

Wil je meer te weten komen? Beluister onderstaande podcast.

Wil je verder praten of heb je vragen neem gerust contact op met ons.

John Reynders via LinkedIn
Oscar Sijtsma via oscar@byOscar.nl

00.00
PodcastInterview Fitte Baas Fit Bedrijf 4 met John Reynders
  • PodcastInterview Fitte Baas Fit Bedrijf 4 met John Reynders

Deel dit bericht

Nog meer blogs!

een afspraak maken met oscar

Mijn afspraak maken

Wil je persoonlijk kennismaken? Dat kan! Laat in het formulier hiernaast even je gegevens achter. Dan krijg je gegarandeerd een antwoord terug.

Heb je andere vragen en/of opmerkingen? Ga dan naar de contact pagina en vul daar het formulier in. Je kunt ook gelijk bellen of e-mailen.